Volledig scherm
PREMIUM
Jelle van der Starre gaat zaterdagmiddag met derdeklasser ’s-Gravendeel op bezoek bij het Dordtse Dubbeldam. © Andre Valk

Van der Starre sluit terugkeer naar Oranje Wit niet uit: ‘Maar voorlopig zit ik goed op mijn plek’

Jelle van der Starre (26) speelde twintig jaar lang voor Oranje Wit. In de zomer van 2018 maakte hij de overstap naar derdeklasser ’s-Gravendeel. Afgelopen zomer wilde zijn oude club hem terug, maar hij bedankte vriendelijk. ,,Misschien in de toekomst, maar ik zit hier voorlopig goed op mijn plek.”

Van der Starre speelde van zijn vijfde tot zijn 25ste voor Oranje Wit, de club waar zijn vader Jack en oom Dick ook voor uitkwamen. ,,Mijn oom is volgens mij de meest kritische sportvolger in de regio, maar hij volgt alles en is dus ook een enorme liefhebber. Mijn vader heeft de afgelopen vijftig jaar van alles gedaan bij Oranje Wit. Soms kijkt hij nog wel eens een stukje van Oranje Wit 2, maar daarna is hij altijd bij mijn wedstrijden aanwezig om foto’s te maken.”

In samenwerking met indebuurt Dordrecht

Dordrecht

Poll

De sluitingstijden voor horeca in Dordrecht moeten:

  • Blijven zoals het nu is. Het is prima zo. (39%)
  • Alleen de sluitingstijden in het centrum loslaten en ondernemers zelf laten bepalen. (13%)
  • Alleen horeca buiten het uitgaanskerngebied twaalf keer per jaar de kans geven later dan 00.00 uur open te zijn. (11%)
  • Zowel sluitingstijden centrum loslaten als horeca buiten de kern meer ruimte geven. (37%)
971 stemmen