Deze zomer kwam het hoge water ook in deze regio aan, werd een stille tocht gelopen voor koffermoordslachtoffer Manuel Alvarez en kon op enkele plekken in de regio toch genoten worden van een kermis.
Volledig scherm
Deze zomer kwam het hoge water ook in deze regio aan, werd een stille tocht gelopen voor koffermoordslachtoffer Manuel Alvarez en kon op enkele plekken in de regio toch genoten worden van een kermis. © Cor de Kock, Frank de Roo en Jeffrey Groeneweg

Van hoogwater tot een zeldzame kermis; dit was de zomer van 2021 in beeld

2021Met het einde van het jaar in zicht is het tijd om terug te blikken op 2021. Vandaag het ‘opmerkelijkste’ nieuws van juli, augustus en september gevangen in de mooiste en meest bijzondere platen.

 1. Dermatoloog over huidkanker: ‘Huidkleurig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’
  PREMIUM
  Met video's
  12

  Dermato­loog over huidkanker: ‘Huidkleu­rig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’

  Lekker buiten zijn in het zonnetje, dat doen we maar al te graag in deze tijd van het jaar. Maar blootstelling aan te veel uv-straling in zonlicht kan leiden tot huidkanker, de meest voorkomende kankersoort in Nederland. Een op de vijf Nederlanders krijgt ermee te maken, weet Patrick Kemperman, dermatoloog bij Amsterdam UMC en het Dijklander ziekenhuis in Purmerend. Hij vertelt over de drie vormen van huidkanker en wat je kan doen om ze te voorkomen.