Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP XTRA

Verdachten in Duitse auto bij Dordrecht gestopt: 17.000 euro en hennep op zak

Drie Duitsers en twee Rotterdammers zijn woensdagavond op de A16 bij Dordrecht door de politie langs de kant gezet. Bij controle bleek er 17.000 euro verstopt te zitten in de auto. Ook werd er een zakje hennep aangetroffen.

 1. Fans door afrastering, Heerjansdam op rozen en Hardinxveld brengt spanning terug; dit is het overzicht van het amateurvoetbal
  PREMIUM
  VOETBAL TOTAAL

  Fans door afraste­ring, Heerjans­dam op rozen en Hardinx­veld brengt spanning terug; dit is het overzicht van het amateur­voet­bal

  In het door derby’s gekenmerkte voetbalweekeinde liep koploper Heerjansdam verder uit. LRC Leerdam klopte degradatiekandidaat Sliedrecht (1-0), terwijl Hardinxveld de spanning terugbracht in 3D door winst op De Alblas. Rayvano van de Merwe scoorde vier keer in de derby bij GSC/ODS (1-5). Met dit complete overzicht weet u alles over het amateurvoetbal van dit weekeinde.
  Dordrecht
 2. Wethouder belooft: buurt betrekken bij alle ins en outs rond flexwoningen Alblasserdam

  Wethouder belooft: buurt betrekken bij alle ins en outs rond flexwonin­gen Alblasser­dam

  Directe omwonenden van de Pieter de Hoochplaats in Alblasserdam, waar het college van B en W veertig tot zestig tijdelijke woningen wil plaatsen, krijgen een plaats in een speciale ‘beheerscommissie’. Dat moet helpen om eventuele problemen snel te signaleren en op te lossen als begin volgend jaar tientallen statushouders, jongeren en zogeheten spoedzoekers hun intrek nemen in de flexwoningen.
  Dordrecht

In samenwerking met indebuurt Dordrecht