Verkoopprijs huizen in regio stijgt, behalve in Dordrecht

De gemiddelde prijs waarvoor huizen in de Drechtsteden worden verkocht stijgt. Uit verkoopcijfers die het Centraal Bureau voor de Statistiek verzamelde, blijkt dat er in 2016 door de bank genomen ruim 11.000 euro meer voor werd neergeteld dan in 2015.

Bekijk op bovenstaand interactief kaartje hoe het zit met de prijzen in jouw gemeente.

 1. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
  PREMIUM
  MET VIDEO

  Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

  Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”
 2. Agenten ontdekken op boerderij ‘een van grootste Drentse drugslabs ooit’ en zien dan verdachten wegrennen
  rechtszaak

  Agenten ontdekken op boerderij ‘een van grootste Drentse drugslabs ooit’ en zien dan Zwijn­drecht­se verdachten wegrennen

  Als er bij de politie in september vorig jaar een melding binnenkomt dat er wordt gesleept met vaten en er mogelijk dubieuze praktijken plaatsvinden op een boerderij in Drenthe, gaan agenten ernaartoe. Bij aankomst ruiken ze eerst een chemische lucht, kort daarna zien ze een aantal personen wegrennen. Tegen die personen, één uit Den Haag en twee uit Zwijndrecht, zijn vandaag celstraffen tot zeven jaar geëist.

In samenwerking met indebuurt Dordrecht