Impressie van het Burgemeester Winklerplein, zoals het er straks misschien uitziet. Rechts de bestaande Albert Heijn, links onder de nieuwe flat zou de Aldi zich moeten vestigen.
Volledig scherm
Impressie van het Burgemeester Winklerplein, zoals het er straks misschien uitziet. Rechts de bestaande Albert Heijn, links onder de nieuwe flat zou de Aldi zich moeten vestigen. © Windroos

Winkeliers tegen politiek: Stop geen extra geld in Burgemeester Winklerplein

Als het aan de Ondernemersvereniging Burgemeester Winklerplein ligt gaat de gemeenteraad van Sliedrecht dinsdagavond niet akkoord met de ruim 7,5 ton extra voor herinrichting van het winkelplein.

 1. Kethel Spaland kleurt rood, kanshebbers titel eerste klasse winnen: lees hier alles over het amateurvoetbal
  PREMIUM
  voetbal totaal

  Kethel Spaland kleurt rood, kansheb­bers titel eerste klasse winnen: lees hier alles over het amateur­voet­bal

  Weinig topamateurvoetbal dit weekeinde, maar op de andere velden gebeurden genoeg bijzonderheden. Met slechts acht man (!) ging het ‘donkerrode’ Kethel Spaland kansloos onderuit tegen VDL, dat aansluiting vond bij het eveneens winnende Deltasport. In de eerste klasse blijft het spannend: Heerjansdam heeft een voorsprongetje, maar XerxesDZB en RVVH volgen. Wat gebeurde er nog meer op de velden? Met dit overzicht ben je weer helemaal bij.
  Puttershoek, Maasdam, Strijen, 's-Gravendeel

In samenwerking met indebuurt Dordrecht