Een bewoner van de derde etage wordt door de brandweerlieden met een ladder naar beneden gehaald en in veiligheid gebracht bij een brand in de Stierstraat in Dordrecht.
Volledig scherm
Een bewoner van de derde etage wordt door de brandweerlieden met een ladder naar beneden gehaald en in veiligheid gebracht bij een brand in de Stierstraat in Dordrecht. © Fotopersburo Busink | Jeroen Verbueken

Woningen in midden van de nacht ontruimd vanwege brand op tweede etage

Op de tweede etage van een portiekflat aan de Stierstraat in Dordrecht is vannacht brand uitgebroken. De brandweer ontruimde omliggende woningen. Twee mensen zijn nagekeken door ambulancepersoneel omdat zij lichte klachten hadden vanwege rookinhalatie.

  1. Geen ‘tweede’ meer, leegloop in de jeugd, toch koerst Ventura op titel af: ‘Kun je geen selectie noemen’
    PREMIUM

    Geen ‘tweede’ meer, leegloop in de jeugd, toch koerst Ventura op titel af: ‘Kun je geen selectie noemen’

    Een leegloop in de selectie, het tweede dat nu recreantenkorfbal speelt, geen A’tjes meer. Maar, er is bij Ventura Sport nog wel een ‘eerste’. Met een aanvoerder die als laatste van de oude kern nog prestatief speelt. Die nog veel te fanatiek is om al af te bouwen en nu met zíjn club zowaar afkoerst op de zaaltitel. ,,Wil alles kunnen geven, niet op donderdagavond half acht een berichtje krijgen dat we niet gaan trainen.”
    Strijen

In samenwerking met indebuurt Dordrecht