Volledig scherm
Het Dordtse stukadoors- en schildersbedrijf Schutte is genomineerd voor de Verkiezing van de Slechtste Slogan 2018. © Shutterstock

Wordt deze Dordtse slogan de slechtste van het jaar?

Het Dordtse stukadoors- en schildersbedrijf Schutte in Dordrecht is genomineerd voor de Verkiezing van de Slechtste Slogan. ‘Ga zelf niet kutte, bel Ronald Schutte!’ staat in de top-10 van de jaarlijkse verkiezing.

De slogan van het Dordtse bedrijf neemt het op tegen onder meer ‘Het Solmar je vakantie zijn’ van Solmar Tours uit Maarheeze, ‘Let us oystertain you!’ van de Oestercompagnie uit Rotterdam en ‘Theo en Peet, voor al u electriciteet’ van PC van der Peet uit Rijswijk. 

Volgens Schutte bedacht een kennis van hem de slogan. ,,Voor de grap. Ik ben ‘m toen ook gaan gebruiken, maar alleen bij bekenden. Anders denken mensen misschien dat ik een beunhaas ben.” Diezelfde kennis stuurde zijn slogan in voor de verkiezing. Schutte kan er wel om lachen. ,,Ik heb heel veel reacties gehad en er zelfs vier opdrachten aan overgehouden.” Als zijn slogan wint, vindt ie dat alleen maar mooi. ,,Het is toch gratis reclame, haha!”

Mensen kunnen vanaf vandaag stemmen op de slechtste slogan van dit jaar. De stemmodule is geopend tot 13 december. De dag erna wordt bekendgemaakt wie de meeste stemmen heeft gekregen en de Blauwe Tegel in ontvangst mag nemen.

Eerdere winnaars

De Verkiezing van de Slechtste Slogan wordt gehouden door het platform SlechteSlogans.nl. In de zeven jaar dat het platform bestaat, werden zo'n 1700 slogans ingestuurd. Eerdere jaren wonnen ‘Van kop tot kont, worst in de mond’ over de worstenbroodjes van De Korenbloem in Mill, ‘Zit je haircut’ van de Utrechtse kapperszaak Local Heroes en ‘The worst musical ever’ van Hema de musical. 

Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Dordrecht en omstreken? Schrijf je hier in!

In samenwerking met indebuurt Dordrecht

Dordrecht

Poll

Welke toekomst zie jij voor de koopavond in Dordrecht?

  • Koopavond zoals nu, op donderdagavond tot 21.00 uur (11%)
  • Koopavond op vrijdag tot 21.00 uur (42%)
  • Donderdag, vrijdag en zaterdag iets langer open, maar niet tot 21.00 uur (23%)
  • Schaf de koopavond lekker af (24%)
1962 stemmen