Jeffrey Groeneweg/Qphoto
Volledig scherm
© Jeffrey Groeneweg/Qphoto

Zaak tegen oud-bestuurder Albert Schweitzer ziekenhuis geseponeerd

Justitie heeft de zaak tegen een oud-bestuurder van het Albert Schweitzer ziekenhuis geseponeerd. Een medewerkster deed eerder dit jaar aangifte tegen de man wegens aanranding. Volgens een woordvoerder van het Openbaar Ministerie heeft het onderzoek ‘onvoldoende bewijs’ opgeleverd.

 1. A. verzamelde in korte tijd tientallen verkeersboetes, en toen reed hij Esmee (19) en Ilse (18) dood
  PREMIUM

  A. verzamelde in korte tijd tientallen verkeers­boe­tes, en toen reed hij Esmee (19) en Ilse (18) dood

  Het was een tragisch ongeval, met vreselijke gevolgen begin mei dit jaar. De jonge vrouwen Esmee (19) en Ilse (18) werden in Alblasserdam 's nachts van hun scooter gereden en kwamen daarbij om. Nu blijkt dat de bestuurder van de auto, Abdelghafour El B. (25), maar liefst 52 verkeersboetes verzamelde in slechts een paar jaar tijd. ,,Een roekeloze rijder die zijn auto meermaals als wapen in het verkeer gebruikte.”
 2. Fraudeur S. stal 140.000 euro van zijn baas, maar terugbetalen (zoals hij beloofde) doet hij niet

  Fraudeur S. stal 140.000 euro van zijn baas, maar terugbeta­len (zoals hij beloofde) doet hij niet

  Hij beloofde alles van de gestolen 140.000 euro aan zijn baas terug te betalen, maar twee jaar na de ontmaskering van fraudeur R.S. (48) wacht het Dordtse bedrijf Brenntag nog altijd op de eerste euro van de oud-medewerker. Tot grote frustratie van de directeur van het chemieconcern, zo bleek gisteren tijdens de rechtszaak tegen de verdachte uit een dorpje onder de rook van Eindhoven.

In samenwerking met indebuurt Dordrecht