Kitty van Veen van Dansstudio Bounce neemt een video op in de studio waar normaal gesproken enthousiast wordt gejumpt op kleine trampolines.
Volledig scherm
PREMIUM
Kitty van Veen van Dansstudio Bounce neemt een video op in de studio waar normaal gesproken enthousiast wordt gejumpt op kleine trampolines. © Milan Rinck

Zo inventief zijn sport-, muziek- en theaterdocenten in de regio tijdens de coronacrisis

VIDEODrummen via Skype; theaterles via YouTube; zwemmen op je stoel en hiphoppen in de huiskamer. Door de coronamaatregelen is muziekmaken, toneelspelen en sporten de komende tijd anders dan anders. Deze docenten zetten hun digitale krachten in. 

Terwijl de twee zalen normaal gesproken vol staan met enthousiaste dansers, blijft Dansstudio Bounce in Papendrecht voorlopig leeg. Even geen hiphop, zumba, ballet of jumping meer. Althans: niet meer ‘in het echt’. ,,We zijn meteen met elkaar in beraad gegaan hoe we de leerlingen in deze tijd toch tegemoet kunnen komen”, vertelt Kitty van Veen, die de dansstudio runt samen met Debra Bounin. ,,We hebben diverse lessen bedacht die we zijn gaan uitwerken. We willen in alle verschillende stijlen en voor alle leeftijden iets aanbieden. Iedere klant komt bij ons om een bepaalde les te volgen.”

In samenwerking met indebuurt Dordrecht

Dordrecht