Van links naar rechts op de bank de moeders Maya Sampiemon met Masha (1,5) en David (4), Anna Russchen-Brader met Lorenzo (3) en Ryan (10) en Giselle met Sam (1).
Volledig scherm
PREMIUM
Van links naar rechts op de bank de moeders Maya Sampiemon met Masha (1,5) en David (4), Anna Russchen-Brader met Lorenzo (3) en Ryan (10) en Giselle met Sam (1). © Marlies Wessels

Zo kunnen moeders in De Ronde Venen vanaf nu stoom afblazen tijdens de lockdown

Mama Lokaal De Ronde Venen heeft tijdens de lockdown ervaren dat moeders behoefte hebben om even stoom af te blazen bij moeders die in hetzelfde schuitje zitten, met man en kinderen thuis. Daarom komen ze met iets nieuws: het luisterlokaal en een chatfunctie op de website.

  1. Van bruidswinkel tot ‘oudste verkleedprinses van het land’
    PREMIUM
    hoe is het nu met..?

    Van bruidswin­kel tot ‘oudste verkleed­prin­ses van het land’

    In de rubriek Hoe is het nu met..? zoeken we mensen op die een rol speelden in het nieuws van een of meerdere jaren geleden. Hoe gaat het nu met ze? Vandaag: Dana Nieuwland-Spaargaren (35). Zij opende drie jaar geleden met haar toenmalige zakenpartner een eigen bruidswinkel in het stadshart van Alphen. Twee weken geleden deed ze daar voor de laatste keer de deur achter zich dicht. ,,In het begin was het superleuk, maar het was gewoon niet rendabel.”

In samenwerking met indebuurt Woerden