Bilal Wahib
Volledig scherm
Bilal Wahib © ANP

RTL haalt ‘respectloze’ Lucky TV over ophef Bilal Wahib offline, radiozenders boycotten rapper

UpdateHet Lucky TV-filmpje dat gisteravond in Beau te zien was, is bij veel kijkers in het verkeerde keelgat geschoten. In de video werd ingegaan op de ophef rondom acteur Bilal Wahib, die eerder deze week een minderjarig jongetje vroeg zijn geslachtsdeel te laten zien. ‘Ik vroeg een jongen om zijn dollo en het spijt me zoooo. Mag ik bij jou huilen in je talkshow? Het spijt me zo, kan jij me redden Beau?’, klinkt het onder meer in het filmpje dat Sander van de Pavert maakte. RTL heeft de Lucky TV inmiddels verwijderd.

 1. Tattoos mogen, roken liever niet: dit is het ‘keurslijf’ dat Julia zich als K3'tje zal aanmeten
  PREMIUM

  Tattoos mogen, roken liever niet: dit is het ‘keurslijf’ dat Julia zich als K3'tje zal aanmeten

  Ze was nog maar een paar minuten officieel het nieuwe K3'tje, of Julia Boschman (19) gaf al de eerste interviews over haar nieuwe job. En ook de rest van de week werkt ze zich door een bomvolle planning. Voorganger Klaasje gaf eerder al toe dat ‘geleefd worden’ een van de redenen was dat ze uit de groep stapte. Maar hoe strak zit dat keurslijf van Studio 100 eigenlijk? Van 33 repetitiedagen voor de grote shows tot 10 halve dagen aan meet & greets, CEO van Studio 100 Anja van Mensel geeft tekst en uitleg: ,,Wie bij K3 zit, verdient goed.”
 2. Bilal Wahib schuift toch niet aan bij Beau: ‘Wens slachtoffer belangrijkst’

  Bilal Wahib schuift toch niet aan bij Beau: ‘Wens slachtof­fer belang­rijkst’

  Bilal Wahib zou vanavond aanschuiven in de talkshow van Beau van Erven Dorens, maar dat gaat toch niet door. Dat laat het management van de acteur weten aan deze site. Wahib zou in de talkshow van RTL 4 voor de eerste keer reageren op de commotie die is ontstaan na een live chat met een minderjarige jongen op Instagram. De 22-jarige Mocro Maffia-acteur vroeg de jongen tegen betaling zijn geslachtsdeel te laten zien. Het filmpje circuleert op internet.