Volledig scherm
José de Visser (IFC): hoog genoteerd. © Peter Verheijen

Dit is de tussenstand van de AD Clubhelden

De organisatie van de AD-actie Clubhelden van de Amateursport heeft een eerste (voorlopige) tussenstand vrijgegeven.

In het verschijningsgebied van AD De Dordtenaar gaat Conny Louwman (Oranje Wit) royaal aan de leiding met 362 nominaties. Zij wordt op gepaste afstand gevolgd door Mariska van 't Zand (vv Papendrecht, 98) en Jan Boom (VVGZ uit Zwijndrecht, 95). José de Visser van het Ambachtse IFC (78) en Arij Saamen (EBOH Dordrecht, 75) scoren ook hoog.

,,Zij doet heel veel vrijwilligerswerk en is vrijwel altijd op de club aanwezig. Alleen haar bed staat er nog niet'', vertelt Jan Idzenga over José de Visser. En Lizette Roest zegt over Mariska van 't Zand: ,,Ze doet het ontzettend leuk met het meidenteam. Ze is altijd positief en bezig met teambuilding. Een betere trainer kan je kind niet krijgen.''

Rivierenland

Voor wat betreft de editie Rivierenland is Ab Donga van LRC Leerdam koploper met 143 stemmen. Piet van Dongen van vv Hardinxveld (59) en Ahmed Mohamed van vv Sleeuwijk (40) completeren de top 3. Ook Ingrid van Hulst (GJS Gorinchem, 28 nominaties) en Gerrit de Heus (Altena uit Nieuwendijk, 13) zijn in de bovenste regionen terug te vinden.

,,Ze staat altijd voor alles en iedereen klaar. Bij GJS draait ze kantinediensten en regelt van alles om de club draaiend te houden'', prijst Carmen van Tilborg Ingrid van Hulst.

Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Dordrecht en omstreken? Schrijf je hier in! Voor nieuws uit Gorinchem en omstreken schrijf je hier in.

In samenwerking met indebuurt Dordrecht