Volledig scherm
Ron Stomp is genomineerd als Clubheld. © Marnix Schmidt

Nominaties voor Clubheld van het jaar stromen binnen

De nominaties voor de Clubheldactie van het AD Utrechts Nieuwsblad blijven binnenstromen. Wat te denken van Sandra van Gelderen van badmintonvereniging Ricochet uit Wijk bij Duurstede? Van Gelderen vervult diverse functies bij de club. De reden dat zij is genomineerd? ,,Omdat ze altijd klaarstaat, altijd meedenkt en altijd enthousiast is’’, is er te lezen in de motivatie.

In de nominatielijst is er ook een plek weggelegd voor Yannick Hoonhoud van voetbalvereniging Schalkwijk. Hoonhoud is bij de club een van de jongste vrijwilligers die de handen uit de mouwen steekt. ,,Yannic heeft altijd de wedstrijdzaken tip-top in orde’’, staat er in de toelichting op zijn nominatie. ,,En als het nodig is, komt hij tussendoor ook nog even een wedstrijd fluiten. Als er een wedstrijd verzet moet worden, regelt Yannic dat en hij zorgt ervoor dat elk team elke zaterdag weer zijn wedstrijd kan spelen. Zelf speelt hij ook nog mee in het tweede elftal. Hij is een betrokken gast aan wie je wat over kan laten. Yannic regelt het!’’

SCH'44

Ook Ron Stomp kan rekenen op de nominatie voor Clubheld van het jaar. Stomp is al enkele seizoenen betrokken bij zondagtweedeklasser SCH'44 uit Harmelen en is bij de club de belangrijkste financiële donateur.

Onder zijn leiding maakte de eerste zondagploeg een opmars naar de tweede klasse. Bovendien onderging de accommodatie mede op zijn initiatief vorig jaar een grote renovatie.

Het AD Utrechts Nieuwsblad  is fervent supporter van de amateursport in de regio. Met de campagne Clubhelden van de Amateursport zetten we clubs en hun helden in het zonnetje. De winnende held ontvangt 10.000 euro voor de club. Doe mee, stem op je favoriete Clubheld en maak kans op een reis naar Liverpool met twee tickets voor Liverpool - Chelsea, aangeboden door voetbalreizen.com. Ga naar ad.nl/clubheld en stem tot 30 november 12.00 uur.

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht