Volledig scherm
Lex Immers keert na een week terug in het ADO-elftal. © BSR Agency

Harroui prikkelt Immers: 'Voer om gas te geven'

ADO Den Haag - SpartaZelfverzekerde uitspraken van Abdou Harroui werken voor Lex Immers als een rode lap op een stier. De ervaren ADO-middenvelder stelt hem een heet avondje Den Haag in het vooruitzicht.

,,Ook ADO gaan we pakken", zei de 21-jarige middenvelder van de Rotterdammers gisteren in deze krant. ,,Nou, dat is mooi. Voor ons is dat voer om extra gas te geven", reageert Lex Immers. ,,Zij hebben, ondanks dat ze tegen ADO spelen, met al vier punten op zak niks te verliezen. Wij moeten winnen en zullen echt op zijn Haags spelen. Met onze supporters erachter gooien we er de beuk in."

Immers kan haast niet wachten om weer het veld op te gaan. Vooral ook omdat de 33-jarige routinier vanwege een hamstringblessure niet vol gas kon geven in de vorige thuiswedstrijd, de met 2-4 verloren seizoenopener tegen FC Utrecht. ,,Vanwege die blessure speelde ik op zestig procent", vervolgt Immers, die door trainer Fons Groenendijk na een uur toch naar de kant gehaald werd.

Immers liet daarna uit voorzorg PSV-ADO (3-1) schieten om voor Sparta-thuis weer volledig fit bij de selectie aan te sluiten. Ook Dion Malone, John Goossens en Milan van Ewijk zijn er weer bij. ,,We krabbelen weer wat op", merkt Groenendijk, die het te vroeg vindt om nieuwelingen Michiel Kramer en Bilal Ould-Chikh te laten beginnen. ,,Qua fitheid kan er bij hen nog wel een schepje bovenop."

ADO Den Haag speelt vanavond om 18.30 uur in eigen huis tegen Sparta.

Den Haag