Kassa Ajax rinkelt flink in Champions League: de miljoenen stromen binnen in Amsterdam

De vijf achtereenvolgende zege in de groepsfase van de Champions League  heeft Ajax opnieuw enkele miljoenen opgeleverd. Dankzij twee doelpunten van invaller Sébastien Haller wonnen de Amsterdammers op bezoek bij Besiktas met 2-1 en ontvingen zo de winstpremie van 2,8 miljoen euro. De inkomsten uit het Europese avontuur komen daardoor nu al uit op zo'n 70 miljoen euro.

30 reacties

 • Armindo Ramos

  1 week geleden
  Ben zo blij voor dit 🇳🇱❌❌❌Amsterdam 🇳🇱👍
 • gert meijboom

  1 week geleden
  Ajax incasseert op basis van beleid, juiste mensen op juiste plaatsen. Er zijn geen geheimen, er zijn afspraken. Binnen 3 kwartier van de Arena naar de Kuip, lijkt wel andere dimensie en dan is het resultaat daar ook naar. Ajax leidt spelers op binnen een concept; Feyenoord haalt spelers die het moeten gaan doen, alleen niemand weet wat en hoe. Per trainer wisselt het spelconcept; hoogtepunt aantrekken van Prato, kijk, dan verdien je ook niet beter. Karakteristiek voor zwalkende organisatie.
 • Johan van Rijn

  1 week geleden
  70 miljoen inmiddels voor het gehele optreden in de Champions League. Voor clubs als Real Madrid en FC Barcelona met hun geldhonger is dat nog niet genoeg, want ondanks je er niets meer van hoort, willen die nog steeds een Superleague uitsluitend voor de elite van het voetbal.
 • Paulus de Mos

  1 week geleden
  Sluist Feyenoord dat geld dan gelijk even door naar AZ mijnheer Kreukniet ? Ze hebben immers Slot van ze afgepakt En waarom zou het alleen onder de top 4 verdeeld moeten worden ? wordt de kloof met nr 5 niet te groot dan ? Als we straks dankzij Ajax 2 CL plaatsen hebben mag Feyenoord als het zelf proberen te verdienen , als ze nog een keer tweede worden tenminste
 • Paulus de Mos

  1 week geleden
  Helemaal met u eens Jan Visser , de paar keer dat het meevoetballen van Onana verkeert afliep werd het oneindig herhaalt op tv waardoor het probleem groter lijkt dan het is Het ziet er natuurlijk knulliger uit dan een gewoon veld doelpunt uit een counter maar de meerwaarde van een extra "libero" moet men niet onderschatten Het is jammer dat hij op zo'n manier weg gaat maar zo lang je hem toch betaalt zou ik hem opstellen ook Wat een matige reservekeeper kan aanrichten heb je met Scherpen gezien
 1. Europa vergaapt zich aan ‘recordbreker’ Sébastien Haller: ‘Droom bij Ajax duurt maar voort’
  Play

  Europa vergaapt zich aan ‘recordbre­ker’ Sébastien Haller: ‘Droom bij Ajax duurt maar voort’

  Ajax blijft maar winnen in de Champions League. Na de zege bij Besiktas staat de teller op vijf overwinningen en klotsen de miljoenen in de Johan Cruijff Arena tegen de plinten. Lijken de Amsterdammers langzaam maar zeker te wennen aan de zegetocht in de Champions League, in de landen om ons heen stijgt de bewondering met de week. Vooral de doelpuntenexplosie van Sébastien Haller haalt in heel Europa de ‘headlines'.