Volledig scherm
Kira Winona, de vriendin van David Neres, is net als de andere spelersvrouwen niet welkom bij de Graafschap. Door ruimtegebrek. © BSR Agency

Geen plek op De Vijverberg voor spelersvrouwen Ajax

DOETINCHEM - De spelersvrouwen van Ajax komen vanavond niet naar Doetinchem om hun mannen te feliciteren met het aankomend kampioenschap. Ze zijn van harte welkom in de Achterhoek, maar er is geen plek in stadion De Vijverberg.

Dat melden De Telegraaf en Sportnieuws deze middag. ,,De clubs mogen zelf bepalen hoeveel kaarten ze reserveren en aan wie ze deze uitdelen’’, zegt de woordvoerder van De Graafschap Marc Teloh. Ajax heeft er voor gekozen om de zitplekken te geven aan de spelers die dit seizoen wel hebben gespeeld, maar vandaag niet in de selectie staan. 

Amsterdams feestje

,,In een vroeg stadium is het mogelijk om extra kaarten te kopen of over te nemen van de tegenstander. Hier heeft Ajax waarschijnlijk niet voor gekozen’’, aldus Teloh. Zodra de wedstrijd is uitverkocht vervalt deze mogelijkheid. 

De Ajaxvrouwen blijven daarom vanavond in Amsterdam. Ze verzamelen zich bij een restaurant, waar ze de wedstrijd kijken en later het feestje met hun mannen gaan voortzetten. 

Het is niet bekend of de spelersvrouwen van De Graafschap wel bij de wedstrijd aanwezig zijn.

Hieronder zijn enkele spelersvrouwen te zien

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Gebak en worstenbroodjes als bedankje voor inzet agenten tegen geweldsexplosie in Doetinchem
    VIDEO

    Gebak en worsten­brood­jes als bedankje voor inzet agenten tegen geweldsex­plo­sie in Doetinchem

    DOETINCHEM - Het is hun werk. Natuurlijk. Toch wilden de raadsleden van Doetinchem met gebak en worstenbroodjes een blijk van waardering tonen aan de politiemensen die afgelopen weekeinde 's nachts in de weer waren. Een grote groep agenten moest in de nacht van zaterdag op zondag een losgeslagen vechtersbende in het centrum van Doetinchem weer in het gareel krijgen. Dat lukte. Maar niet zonder slag of stoot.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem