Volledig scherm
Glennis Grace © ANP Kippa

Glennis blij dat ze weer even naar huis kan

Glennis Grace is blij dat ze na het circus rond America's Got Talent weer even naar huis kan. ,,Weer heel even het normale leven in", zei de zangeres. ,,Ik hou heel erg van dit, maar ik hou toch ook wel van het normale Nederlandse leven."

Glennis stapt volgens RTL Boulevard vandaag nog in het vliegtuig en komt naar verwachting vrijdagochtend aan op Schiphol. De komende tijd gaat ze samen met haar Amerikaanse manager kijken of er een tournee in Amerika in zit. Dat was vooraf een van haar redenen om mee te doen met America's Got Talent. ,,Ik kan nu nog niets aankondigen", aldus Glennis.

Net na de finale liet ze al weten dat de deelname aan de talentenjacht haar leven heeft veranderd

In de finale wist Glennis afgelopen nacht niet bij de laatste vijf te eindigen. Wel mocht ze aan het begin van de show nog optreden met de Amerikaanse superster Bebe Rexha. ,,Hoe vet is dat om met zo'n dame het podium te delen. Ze vond dat ik wel heel goed kon zingen", zei Glennis daarover.

America's Got Talent werd uiteindelijk gewonnen door de Canadees-Amerikaanse magiër Shin Lim. Hij won niet alleen 1 miljoen dollar, maar mag ook een show in Las Vegas doen.

Volledig scherm
Glennis Grace en Bebe Rexha © NBCU Photo Bank via Getty Images
Volledig scherm
Glennis Gracein de finale © NBCU Photo Bank via Getty Images
  1. Freek over Boekenbalrel: Ik hoop dat mijn boodschap over Baudet uitgedragen wordt
    video

    Freek over Boekenbal­rel: Ik hoop dat mijn boodschap over Baudet uitgedra­gen wordt

    Freek de Jonge (74) heeft geen seconde wakker gelegen van de door hem veroorzaakte opschudding, gisteravond bij de opening van het Boekenbal in Amsterdam. Hij eiste luidkeels schreeuwend van het publiek een statement over de overwinningsspeech van Forum voor Democratie-voorman Thierry Baudet. ,,Juist de groep die in de zaal zat, moet zich verzetten tegen deze elitaire politieke beweging’’, zegt de cabaretier the day after tegen deze site.