Volledig scherm
Glennis Grace © ANP Kippa

Glennis blij dat ze weer even naar huis kan

Glennis Grace is blij dat ze na het circus rond America's Got Talent weer even naar huis kan. ,,Weer heel even het normale leven in", zei de zangeres. ,,Ik hou heel erg van dit, maar ik hou toch ook wel van het normale Nederlandse leven."

Glennis stapt volgens RTL Boulevard vandaag nog in het vliegtuig en komt naar verwachting vrijdagochtend aan op Schiphol. De komende tijd gaat ze samen met haar Amerikaanse manager kijken of er een tournee in Amerika in zit. Dat was vooraf een van haar redenen om mee te doen met America's Got Talent. ,,Ik kan nu nog niets aankondigen", aldus Glennis.

Net na de finale liet ze al weten dat de deelname aan de talentenjacht haar leven heeft veranderd

In de finale wist Glennis afgelopen nacht niet bij de laatste vijf te eindigen. Wel mocht ze aan het begin van de show nog optreden met de Amerikaanse superster Bebe Rexha. ,,Hoe vet is dat om met zo'n dame het podium te delen. Ze vond dat ik wel heel goed kon zingen", zei Glennis daarover.

America's Got Talent werd uiteindelijk gewonnen door de Canadees-Amerikaanse magiër Shin Lim. Hij won niet alleen 1 miljoen dollar, maar mag ook een show in Las Vegas doen.

Volledig scherm
Glennis Grace en Bebe Rexha © NBCU Photo Bank via Getty Images
Volledig scherm
Glennis Gracein de finale © NBCU Photo Bank via Getty Images