Volledig scherm
© NBC

Glennis in finale in duet met bekende artiest

Glennis Grace zingt volgende week in de finale van America's Got Talent niet alleen een eigen song, maar ook een duet met een bekende artiest. Dat vertelde de zangeres in de ochtendshow van Giel Beelen op Veronica.

,,Dinsdag zing ik een song en woensdag bij het stemmen ga ik een duet doen met iemand", zo schetste Glennis haar finaleprogramma van volgende week. "Ik weet nog niet met wie dat gaat worden, of welk nummer ik ga zingen. Dat hoor ik morgen waarschijnlijk al."

Bij Glennis kwam meteen het idee om r&b-zanger Maxwell te vragen. Hij scoorde een hit met het liedje This Woman's Work, wat Glennis in de halve finale zong. ,,Als hij toch naar het programma kijkt, waarom niet? Nee heb je, ja kun je krijgen. Dat zou echt dope zijn", aldus de zangeres.

Whitney

Voor de show van dinsdag gaat Glennis mogelijk weer een liedje van Whitney Houston doen. Tijdens haar auditie vertolkte ze al de Houston-klassieker Run To You. ,,Daar hebben we serieuze gesprekken over. Ik kan niets beloven maar het is een hele grote en goede optie", zei Glennis. ,,Wat er ook gebeurt, ik ga ervoor zorgen dat het een killersong wordt."

Voor de zangeres is haar America's Got Talent-avontuur in ieder geval al meer dan geslaagd. Het doel van Glennis was om wat naamsbekendheid in Amerika te krijgen, zodat ze op tournee kon. ,,Natuurlijk wil je winnen, maar mocht dat niet het geval zijn, dan ga ik met opgeheven hoofd weg. Ik heb nu zo'n fanbase in Amerika. Dit platform was gewoon grandioos voor mij."

poll

Glennis Grace gaat America's Got Talent winnen

  • Yes! (43%)
  • Echt niet (31%)
  • Ik twijfel nog (26%)
51939 stemmen
  1. Dionne Stax slaat terug na kritiek op ‘afleidende’ boezem: ‘Deal with it’
    VIDEO

    Dionne Stax slaat terug na kritiek op ‘afleidende’ boezem: ‘Deal with it’

    NOS Journaal-anchor Dionne Stax heeft op Twitter grappend gereageerd op de kritiek van tv-maker Maxim Hartman. Die zei gisteren dat hij zich nauwelijks op het nieuws kan concentreren, omdat de boezem van Stax hem zo afleidt. Dionne twitterde vanochtend een foto van een shirtloze Hartman. ,,Vrouwen - en mannen - hebben borsten in alle soorten en maten’’, schreef ze erbij. ,,Deal with it.’’