Volledig scherm
© ANP (montage)

Snow Patrol zwaar onder de indruk van Glennis Grace

Het optreden van Glennis Grace in de finale van de America's Got Talent heeft ook de band Snow Patrol bereikt. De zangeres zong, tot enthousiasme van frontman Gary Lightbody, het nummer Run van de Britse band.

,,Ik zag net Glennis Grace' versie van ons liedje Run in America's Got Talent. Wow!", staat in een tweet van de band die is ondertekend door Lightbody.  ,,Wat een geweldig optreden. Goed gedaan." De volgers van de band reageren wisselen op de tweet. Menigeen stelt dat het origineel van Snow Patrol nog altijd stukken beter is dan Glennis' versie. Anderen geven Lightbody groot gelijk. ,,Glennis deed het perfect'', reageert iemand.

Glennis kon vannacht (Nederlandse tijd) ook al rekenen op een staande ovatie van juryleden Simon Cowell, Mel B, Heidi Klum en Howie Mandel. Cowell noemde haar optreden 'sensationeel'. Vannacht (wederom Nederlandse tijd) wordt duidelijk of Glennis de talentenjacht heeft gewonnen.

Volledig scherm
Snow Patrol © ANP
  1. The Voice Kids-coaches ‘vechten’ om George Michael-superfan Samuel (11)
    video

    The Voice Kids-coa­ches ‘vechten’ om George Mi­chael-superfan Samuel (11)

    George Michael-superfan Samuel (11) heeft vanavond met het grootste gemak meerdere stoelen omgedraaid gekregen tijdens de blind auditions van The Voice Kids. Hij zong echter geen nummer van zijn grote held maar tot grote verbazing van coaches Anouk, Marco Borsato, Ilse DeLange en Ali B de Nederlandstalige klassieker Stil in mij van Van Dik Hout. ,,Jij hebt iets in je waardoor ik gewoon moést draaien”, jubelde Borsato.