Volledig scherm
© NBCU Photo Bank via Getty Images

Stembussen America's Got Talent gesloten

Terwijl Glennis Grace zich voorbereidt op de uitslag van America's Got Talent, zijn in de Verenigde Staten in de vroege ochtenduren de stembussen gesloten. Amerikaanse tv-kijkers konden sinds gisteravond twaalf uur lang stemmen op hun favoriete finalist.

Glennis Grace zong in de finaleshow het nummer Run van Snow Patrol en kreeg daarvoor een staande ovatie van jury en publiek. Vanavond, Amerikaanse tijd, wordt de winnaar aangewezen. Er zijn nog tien finalisten in de race, variërend van comedians tot acrobaten en van een goochelaar tot een operazanger.

Glennis Grace treedt vannacht nogmaals op voor het Amerikaanse miljoenenpubliek, tijdens het tweede deel van de finale. Hoewel de stemmen dan al geteld zijn, zingt ze nog een duet met een bekende artiest. 

De winnaar gaat naar huis met een miljoen dollar en krijgt een eigen show in Las Vegas.

  1. Manager Yolanthe: Nooit het woord echtscheiding in de mond genomen
    update

    Manager Yolanthe: Nooit het woord echtschei­ding in de mond genomen

    Xenia Kasper, de manager van Yolanthe Cabau van Kasbergen (34), heeft geen idee hoe het momenteel gaat met de huwelijksperikelen van Yo en haar man Wesley Sneijder (34). Namens het koppel maakte Kasper begin maart bekend dat de twee na een huwelijk van 8 jaar uit elkaar gaan. Maar of het daadwerkelijk zal uitdraaien op een echtscheiding? ,,Ik ben niet helderziend. Het kan dus alle kanten op’’, reageerde ze vanmorgen aan deze site. ,,Ik heb nooit het woord scheiding in de mond genomen.’’