Angela de Jong.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong. © Shody Careman

De SBS-sterren mogen vanwege hun dikbetaalde contracten weer opdraven in een panelshow

Angela Kijkt TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

89 reacties

 • Dineke Benard

  1 maand geleden
  Zo met je eens Angela. Ik ben al die bekende Nederlander inmiddels zo zat! De zin om te kijken naar weer een "nieuw" format is me helemaal vergaan en doe ik ook niet meer.
 • Danielle Broekhuizen

  1 maand geleden
  Ik kijk al jaren geen reguliere tv meer en ik mis het ook niet. Als Angela een tip geeft wat leuk is om te kijken, is het meestal NPO en kijk ik het via de NPO app.
 • Aaldering

  1 maand geleden
  Heb via IPTV10.000 kanalen maar eigenlijk kom ik nooit verder dan NPO 1,2 en3. Kan zelf de voorkeurkanalen instellen en daar staan alleen alle publieke zenders van de hele westerse wereld.
 • gert meijboom

  1 maand geleden
  Bij Talpa werken uitsluitend mensen met maar 1 gedachte: wat zou John hier van vinden, zonder zich af te vragen of er argumenten zijn voor de kijker om het te willen zien. Wat was nou in hemelsnaam het argument op grond waarvan je mensen 50 uur naar dansende mensen wil laten kijken? Wat is er te zien? Dansende mensen!! Waar willen wij wel naar kijken? Het liefst naar het optimistisch geploeter van anderen, daar hebben we ook de Meilandjes aan te danken toch? Denk eens na daar bij Talpa!
 • P v. Zwam

  1 maand geleden
  Er zijn heus nog veel mooie programmas op de tv, maar is de kijker niet overvoerd met aanbod van zenders ? Zou voor de kijker goed zijn om naast de NPO alleen RTL 4 en SBS6 toe te laten in voor iedereen een gelijk basispakket , en hun bij zenders te ontnemen dus het tv pakket in totaal drastisch verminderen Wil je meer dan neem je maar een abonnement op de zender die je wilt bekijken , ook bij de commercielen ! . .
 1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  2

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?