Volledig scherm
PREMIUM
© Shody Careman

Hélène pleegt doodzonde in talkshow en zet Genee in zijn hemd

Angela kijkt tvJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op televisie.

Het is maar goed dat er gisteravond bijna niemand naar Café Hendriks & Genee heeft gekeken. Laten we de oorzaak daarvan gemakshalve op de concurrentie van de Nations League schuiven, want aan het rommelige format met net te veel B-artiesten kan het natuurlijk niet liggen. Daardoor heeft het gros van Nederland gelukkig niet hoeven aanzien hoe het nieuwbakken talkshowduo zichzelf en hun programma live op tv pijnlijk de nek omdraaide.

Vaste lezers weten dat ik Genee een van de beste interviewers van Nederland vind. En ook dat ik enorme bewondering heb voor Hendriks omdat ze haar eigen plek heeft verworven in de voetbaljournalistiek, nog altijd de speeltuin van machomannetjes. Maar samen een talkshow presenteren, hadden ze niet moeten doen. Het toont enkel de totale ongelijkwaardigheid tussen beide personen, waardoor het programma geen kans van slagen heeft. Jeroen Pauw en Eva Jinek gingen niet voor niets pas samenwerken toen de laatste zich in haar uppie bewezen had.

  1. Fans ontdekken ‘coke’ op Friends-foto Jennifer Aniston en staan compleet versteld

    Fans ontdekken ‘coke’ op Friends-fo­to Jennifer Aniston en staan compleet versteld

    Eerder was het Kim Kardashian met haar billen, nu heeft Jennifer Aniston (50) het internet ‘gebroken’ door lid te worden van Instagram en haar eerste openbare foto te delen. Het gesprek op het fotoplatform gaat echter over iets anders. Aandachtige volgers hebben een detail ontdekt op de Friends-foto die ze deelde en kunnen hun ogen niet geloven. ‘Wat een manier om je entree te maken op sociale media’, klinkt het. Wat is er aan de hand?

Poll

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

  • Eens, een scheve schaats is niet te vergeven. (55%)
  • Oneens, zo'n uitstapje kan je samen overwinnen. (45%)
7118 stemmen