Angela de Jong.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong. © Shody Careman

Het is bizar dat Peter R. de Vries nooit meer in een talkshow zal zitten

Angela Kijkt TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

32 reacties

 • H. Hazzevanger

  4 dagen geleden
  Je schiet een ander niet dood dat lijkt mij duidelijk . Andere mensen die nog niet veroordeeld zijn tot op het bot afbranden . Mensen al veroordelen voor dat ze bij de rechter zijn geweest . Al deze zaken gebeuren , en je kunt het een niet los zien van het ander . Maar missen doe ik deze man absoluut niet , en zo het gegaan is had voor mij ook niet gehoeven.
 • Jean-Paul Vos

  4 dagen geleden
  Nog bizarder zou zijn als hij wel in talkshows zou zitten. Ik ben een Peter R. De Vries-fan. Verschrikkelijk wat er gebeurd is. Laten wij allert zijn en voorkomen dat er geen volgend slachtoffer komt. Ik ben er niet gerust op. De extremen in Nederland worden steeds gekker.
 • Johanna - Vondann

  1 week geleden
  Graag zou ik vanuit Zwitserland wensen te weten of jullie, én de Paus, Peter R. De Vries soms HEILIG gaan verklaren?
 • Ninette Van der zwan

  2 weken geleden
  Heb er nog steeds heel moelijk mee....vader,man,opa....zo uit het leven gerukt,..... Man van het volk.... Strijder....voor altijd in mn hart....
 • T. Huisman

  2 weken geleden
  Men zei dat ie zich aan de vuurlinie begaf van de zware misdaad en dat daar niet altijd lieverdjes zaten. Zei dat ie alert zou zijn. Het was dan een part of the job dat je moest accepteren anders kon je maar beter alleen thuis achter de computer zitten. Als je denkt dat het te intens wordt kun je beter bij de Libelle gaan werken. Was wel trouw in het volgen en vervolgen en ondersteunen van mensen die te maken hadden met zaken.
 1. Misdaadverslaggever Peter R. de Vries (64) overleden na aanslag
  Play

  Misdaadver­slag­ge­ver Peter R. de Vries (64) overleden na aanslag

  Misdaadverslaggever Peter R. de Vries is vandaag overleden, nadat hij vorig week op straat werd neergeschoten. ‘Peter heeft geknokt tot het einde, maar heeft de strijd niet kunnen winnen. Hij is omringd door de mensen die hem liefhebben overleden. Peter heeft geleefd naar zijn overtuiging: ‘On bended knee is no way to be free’. We zijn onnoemelijk trots op hem en tegelijkertijd ontroostbaar’, staat in een verklaring van zijn partner en familie. Hij is 64 jaar geworden.