Volledig scherm
PREMIUM
© Shody Careman

Het is tijd voor een paar stevige functioneringsgesprekken bij de NPO

ANGELA KIJKT TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op televisie.

Het is dat het weer nog niet heel erg meewerkt, maar op basis van de weekendprogrammering van de NPO krijg je toch sterk het idee dat we diep in juli of augustus leven en het halve land met zijn luie, roodverbrande bips op het strand ligt. Zowel op vrijdag, zaterdag als op zondag laat vlaggenschip NPO 1 het momenteel ernstig afweten.

Ik heb al eerder geschreven over de herhalingen van Flikken Maastricht, maar op zaterdagavond moeten we het nu ook al een paar weken doen met stokoude afleveringen van Ik Vertrek. Waarbij het op z'n zachtst gezegd merkwaardig is dat je er als kijker na afloop op de website van het programma achterkomt dat een van de hoofdrolspelers al snel na de oorspronkelijke uitzending in 2015 is overleden.

De Beste Zangers Songfestival was een luchtig opwarmertje voor het Eurovisiecircus dat komende dagen z’n hoogtepunt bereikt in Tel Aviv. Maar laten we eerlijk zijn: Gerard Joling die in Starship Enterprise-kostuum Vrede staat te zingen is hartstikke leuk voor De Toppers in de Arena, maar het is niet waar we met z’n allen belastinggeld voor betalen.

  1. Fans ontdekken ‘coke’ op Friends-foto Jennifer Aniston en staan compleet versteld

    Fans ontdekken ‘coke’ op Friends-fo­to Jennifer Aniston en staan compleet versteld

    Eerder was het Kim Kardashian met haar billen, nu heeft Jennifer Aniston (50) het internet ‘gebroken’ door lid te worden van Instagram en haar eerste openbare foto te delen. Het gesprek op het fotoplatform gaat echter over iets anders. Aandachtige volgers hebben een detail ontdekt op de Friends-foto die ze deelde en kunnen hun ogen niet geloven. ‘Wat een manier om je entree te maken op sociale media’, klinkt het. Wat is er aan de hand?

Poll

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

  • Eens, een scheve schaats is niet te vergeven. (55%)
  • Oneens, zo'n uitstapje kan je samen overwinnen. (45%)
6981 stemmen