Angela de Jong.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong. © Shody Careman

Het is treurig én fascinerend om te zien hoe een showbizzfamilie zichzelf de vernieling in helpt

Angela kijkt TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

43 reacties

 • gert meijboom

  2 weken geleden
  Het is erg genoeg, zoals je kon zien in de docu, zoals je kon lezen in de Telegraaf. Het zijn geen verrassende onthullingen want Sandra timmert er al wat langer mee aan de weg, onmin met broer en zus, ook bekend, dus de gerechtvaardige vraag is: wat is de urgentie.
 • I.A Sande

  2 weken geleden
  Ik vind het gewoon een erg goede documentaire. Ik hou zelf van klassieke muziek, dus mijn muziek is het niet, maar als documentaire is hij erg goed. Dat is Hans Heijnen, de maker van Rocking Ramona wel toevertrouwd. En die dochter komt erg oprecht over. Mooie vrouw ook.
 • Anoniem

  2 weken geleden
  Prehistorische rommel, dit stelletje stumpers die dachten te kunnen zingen daar moet je het maar niet meer over hebben zou ik denken, zo'n zonde van je tijd. Maartje koopman
 • Lydia Rekker

  2 weken geleden
  De dochter is het verhaal, bedacht door de boulevardpers, op den duur zelf gaan geloven. Geen wonder dat je dit zo lang kunt volhouden als er een aardig bedrag voor betaald werd om dit verhaal de wereld in te slingeren! Levi R.
 • Brouwer

  2 weken geleden
  Ik ga er van uit dat je op een bepaalde leeftijd niet meer gemaakt wordt, maar zo bent, vanuit de jarenlange ervaring en je DNA profiel.