Angela de Jong.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong. © Shody Careman

Ik weet het zeker na gisteravond: Margriet van der Linden wíl gewoon geen kijkers

Angela Kijkt TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

91 reacties

 • Barbara Jansen

  1 dag geleden
  M is terug en beter dan ooit. Heerlijk ontspannen programma , een verademing na de krampachtige grimassen van K&S.
 • Andre le Loux

  2 dagen geleden
  Ben het volledig met je eens, het programma staat nog aan omdat ik het sportjournaal heb gezien, maar ik kijk al lang niet meer. Overigens, uw positieve berichten over Jinek,daar snap ik niets van. Ze kan beter een programma maken met als gast zichzelf, is ni echt overgewaardeerd
 • Bogaard

  2 dagen geleden
  Inderdaad het is allemaal pulp tv, alle praatprogramma’s maken de mensen helemaal gek! Waar blijven programma’s als, het zonnetje in huis, married with children, wordt u Al geholpen, please sir, schone schijn, coronation street, en zo zijn er nog tientallen hele leuke programma’s op te noemen! Tientallen zenders en totale onzin wat je te zien krijgt! Ik betaal liever kijkgeld dan die abnormale reclame blokken.
 • van Harskamp

  2 dagen geleden
  Ze heeft iets tegen Margriet.
 • V Beckers

  2 dagen geleden
  Ik kijk geen enkele nederlandse zender, ben hier al jaren geleden mee gestopt, Gewoon waardeloze onzinnige over het paard getilde presentatoren die over de rug van de gasten proberen te scoren. Kijk eens naar Belgie en de BBC, daar zie je hoe een talkshow gepresenteerd moet worden, kunnen ze hier nog heel veel van leren.
 1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  2

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?