Angela de Jong.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong. © Shody Careman

Met de ‘schijt’ van Rafael dreigde Studio Europa nóg platter te worden dan VI Oranjezomer

Angela Kijkt TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

30 reacties

 • J. le Pair

  3 maanden geleden
  Het is weer kaasstengeltijd... Het optreden van Rafael van der Vaart en Wesley Schneider is idd verfrissend. Waar we nog vanaf moeten, zijn de hapjes op tafel die de hele avond er onaangeroerd staan. Zelfs de tapas had van plastic kunnen zijn, terwijl het publiek op een 'droogje' zit. Hilarisch was de opmerking van Rafael bij een tv-inkijkje in hun Londense woning, toen Sylvie trots haar kookeiland toonde en Rafael droog sprak over het onbewoonde eiland. Dan is de LIDL toch je eindstation...🙄😉
 • gert meijboom

  3 maanden geleden
  Linksom, rechtsom, gewoon goeie gasten zijn het, samen met Theo Jansen en Ibrahim Affelay gewoon gezond voetbalverstand. Met luchtigheid, humor en kennis,een genoegen om naar te kijken; met Sjoerd als presentator. Prima voor elkaar.
 • Hulshof

  3 maanden geleden
  De gescheiden voetbalvrouwen hebben het geld van Rafael en Wesley niet nodig. Die hadden al genoeg verdiend met hun eigen carrière. De voor en nabeschouwing is oersaai met een arrogante Hugo Borst met z’n grijze baard en zwarte haar en van Basten waar nauwelijks een lachje vanaf kan. Dan maar wat ordinair woorden erin om de boel wat op te krikken
 • Sandrine Girard

  3 maanden geleden
  Ik heb Studio Europa nog niet gezien, maar ga nu toch eens kijken.. Ik was eigenlijk bewust naar de nabeschouwing vd VI mannen gegaan voo de gezelligheid! Van der Vaart en Sneijder vind ik sympathieke gasten. Lekker met beide beentjes op de grond en minder arrogant dan Hugo Borst.
 • Pieter Prins

  3 maanden geleden
  Ik vind het wel leuk. Je kunt wel heel serieus analyseren vooraf, in de rust en achteraf. Maar er zijn er maar weinig die iets zijn dat de gemiddelde linksback van Blauw Wit 6 ook niet ziet. Met Snijder, Vd Vaart en ook Theo Janssen nog wat leut. Voetbalhumor zal Angela nooit begrijpen, dat bleek al overduidelijk uit haar stukjes over VI.