Angela de Jong.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong. © Shody Careman

Niet happen in chocola, maar Peter R. in een jurk: Dat is de kracht van televisie!

Angela Kijkt TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

23 reacties

 • elisa bakker

  4 weken geleden
  Als dat de kracht van televisie is dan is het diep triest met de nederlandse tv programma's gesteld
 • Jan van der Hoeven

  4 weken geleden
  Gelukkig was dit maar voor één keer! Zou het vaker het beeld vervuilen, dan zet ik mijn (smart) tv direct bij het grofvuil! Wat een walgelijk programma!!
 • P. Meerendonk

  4 weken geleden
  Ik ben het vaak met Angela eens, maar dit keer heeft ze -wat mij betreft- de plank volledig misgeslagen. Peter R. De Vries in een jurk en make-up, gekker moet het niet worden! Deze man is niet meer serieus te nemen. Nu vond ik het al stuitend hem dagelijks in diverse talkshows zijn waarheid te horen verkondigen , het is nu helemaal volstrekt ongeloofwaardig. Zodra je hem ziet, zie je een drag queen op je netvlies. De boodschap is vervlogen.
 • Agnes Gerrits

  4 weken geleden
  Geweldige show, ik heb echt genoten. Compliment voor de mannen die het aangedurfd hebben om mee te doen. Respect voor dezelfde mannen die zichzelf de martelgang om op naaldhakken te lopen eigen gemaakt hebben. Van mij mag er meer van dit soort tv.
 • Zimmerman

  4 weken geleden
  Mooi gemaakte show met de boodschap dat je mag zijn wie je wilt zijn. Barry Stevens heeft me diep ontroerd. En vind je het niks? Lekker wegzappen dan!
 1. Jaël (25) leent 1000 euro per maand: ‘Voor studie, maar ook gewoon omdat het kan’

  Jaël (25) leent 1000 euro per maand: ‘Voor studie, maar ook gewoon omdat het kan’

  Jongeren die vanaf 2015 begonnen zijn met een studie, zitten door het leenstelsel na het afronden ervan vaak met schulden tot in de tienduizenden euro’s. Hoe gaan jongeren met deze schulden om? Zijn ze zich bewust van de verantwoordelijkheden van het afbetalen? En welke gevolgen brengen dit soort schulden met zich mee op de lange termijn? Wij zoeken het uit in deze reeks. Vandaag deel 2, over maximaal lenende studenten.