Angela de Jong.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong. © Shody Careman

Van moordenaar naar minister-president, zo snel kan het gaan in series

Angela Kijkt TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

18 reacties

 • H Westerhout

  4 dagen geleden
  Angela ik ben fan van je.
 • Ron v

  4 dagen geleden
  @Karel Winkelaar, ik mag geen reclame maken, maar er is een oplossing. Er is een merk luidsprekers met een soundbar in het assortiment die ervoor zorgt dat je wel de Nederlandse films en series verstaanbaar kunt volgen. Ik heb er 1 een jaartje in mijn bezit en het is een verademing. Ron Veer
 • Asselman

  4 dagen geleden
  Ik heb hem heerlijk achter elkaar gekeken gisteren en geen spijt van. Geweldige serie en van genoten. Had van mij langer mogen duren, Maar zou niet weten hoe ,echt super
 • Karel Winkelaar

  5 dagen geleden
  Prima serie maar (weer!) niet te volgen zonder ondertiteling vanwege dat NL-euvel: binnensmonds quasi interessant doen. Dus helaas geen npostart, want dan kun je niet ondertitelen.
 • Simmers

  5 dagen geleden
  Waarom ben ik het eigenlijk altijd met Angela eens. omdat ze de gave heeft om op een beschaafde manier geen blad voor haar mond te nemen. Zo verfrissend in deze tijd van eufemismen en iedereen tevreden te houden.
 1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  2

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?