Volledig scherm
PREMIUM
© Shody Careman

Zet macarons en brie op tafel en het is gezellig bij de NOS

ANGELA KIJKT TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op televisie.

Het komt natuurlijk door Sjoerd van Ramshorst en z’n grapjes. Door gasten als Foppe de Haan die spontaan een anekdote over zijn kleinkinderen opdist. Maar óók door verslaggever Rivkah op het Veld die zelfs door regen of uitgestorven straten in Le Havre niet chagrijnig te slaan is. En vlak de kracht van het schaaltje pastelkleurige macarons niet uit, dat avond aan avond op tafel staat.

Dat alles bij elkaar maakt NOS Studio France zo gezellig. Het spijt me voor het cliché, maar een ander woord heb ik er niet voor. In een vrij klinische studio met megalomane fotoschermen weten Van Ramshorst en zijn sidekick Suse van Kleef de sfeer rond het vrouwenvoetbal vrij goed te vangen. Want dat is toch ook vooral – vergeef me – gezellig. En ontspannen.

  1. Fans ontdekken ‘coke’ op Friends-foto Jennifer Aniston en staan compleet versteld

    Fans ontdekken ‘coke’ op Friends-fo­to Jennifer Aniston en staan compleet versteld

    Eerder was het Kim Kardashian met haar billen, nu heeft Jennifer Aniston (50) het internet ‘gebroken’ door lid te worden van Instagram en haar eerste openbare foto te delen. Het gesprek op het fotoplatform gaat echter over iets anders. Aandachtige volgers hebben een detail ontdekt op de Friends-foto die ze deelde en kunnen hun ogen niet geloven. ‘Wat een manier om je entree te maken op sociale media’, klinkt het. Wat is er aan de hand?

Poll

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

  • Eens, een scheve schaats is niet te vergeven. (55%)
  • Oneens, zo'n uitstapje kan je samen overwinnen. (45%)
7225 stemmen