Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Worden er echt meer baby’s geboren met volle maan?

BakerpraatjesHet geslacht van je baby voorspel je met baking soda, je wordt niet zwanger als je borstvoeding geeft en wanneer je last hebt van pukkels, dan krijg je een meisje. Er doen tal van bakerpraatjes de ronde. Fictie? Of zit er toch een kern van waarheid in? Vandaag: tijdens volle maan worden meer baby’s geboren.

3 reacties

 • gert meijboom

  2 weken geleden
  Ik heb twee zeer beleefde kinderen die allebei netjes geboren zijn tijdens kantooruren.
 • F. Jansen

  2 weken geleden
  Ha! Ik ben zelf met volle maan geboren, en mijn zoontje dit jaar ook. Toch geen toeval?!
 • Karin Hout

  2 weken geleden
  Voor meneer Theo Jurriens: er worden op zondag (zeer waarschijnlijk) minder baby's geboren omdat geplande bevallingen en keizersnede's nu eenmaal doordeweeks plaats vinden. Met een uitloop naar zaterdag, omdat dit geen 9 tot 17 klusje is. Mvg, verloskundige Voorburg
 1. Jaël (25) leent 1000 euro per maand: ‘Voor studie, maar ook gewoon omdat het kan’

  Jaël (25) leent 1000 euro per maand: ‘Voor studie, maar ook gewoon omdat het kan’

  Jongeren die vanaf 2015 begonnen zijn met een studie, zitten door het leenstelsel na het afronden ervan vaak met schulden tot in de tienduizenden euro’s. Hoe gaan jongeren met deze schulden om? Zijn ze zich bewust van de verantwoordelijkheden van het afbetalen? En welke gevolgen brengen dit soort schulden met zich mee op de lange termijn? Wij zoeken het uit in deze reeks. Vandaag deel 2, over maximaal lenende studenten.