Volledig scherm
© Invision for Microsoft

Games en spelcomputers in de verkoop, maar zijn de aanbiedingen wel echt?

Met de nieuwe Pokémon, Star Wars en Call of Duty in de winkelschappen wordt deze Black Friday een mooie aangelegenheid om wat entertainment binnen te slepen. Het is Black Friday,  een soort van commerciële feestdag om het begin van de feestmaand in te luiden, waarin veel webwinkels met bizarre aanbiedingen smijten. Maar er zijn ook webwinkels die de boel oplichten en prijzen eerst hoger maken, voor ze te verlagen. Deze site houdt hen in de gaten met onze prijsvergelijker die je onderaan dit artikel vindt. 

De deals in dit artikel worden elke vijftien minuten geüpdatet waardoor de beste deals meteen zichtbaar zijn. Daarnaast kun je de prijzen vergelijken met de prijs van een week geleden. Hierdoor is meteen duidelijk of er sprake is van échte aanbieding.

Op basis van (historische) data uit onze prijsvergelijker vind je in dit artikel een overzicht van aanbiedingen waarbij de prijs minstens 12,5 procent lager is dan de laagste prijs vorige week. Sterker nog: we doen zélf een check of producten de afgelopen drie maanden niet toevallig voor het aanbiedingsbedrag (of minder) verkrijgbaar zijn geweest. Zo zorg je ervoor dat je snel de échte aanbiedingen kunt vinden.