Volledig scherm
© AFP

Zo koop je vandaag laptops met ‘echte’ korting

Black FridayHet is Black Friday, een commerciële feestdag waarin de meeste webwinkels met aanbiedingen smijten. Maar het gebeurt ook dat webwinkels de boel oplichten. Ze maken de prijzen eerst hoger, om ze vlak voor Black Friday te verlagen. Deze site helpt met de prijsvergelijker, onderaan dit artikel, waarin de prijzen vergeleken worden met die van twee weken geleden. In dit artikel: laptops.

De deals in dit artikel worden elk kwartier geüpdatet waardoor de beste deals meteen zichtbaar zijn. Daarnaast kun je de prijzen vergelijken met de prijs van een week geleden. Hierdoor wordt duidelijk of er sprake is van échte aanbieding.

Op basis van (historische) data uit onze prijsvergelijker vind je in dit artikel een overzicht van aanbiedingen waarbij de prijs minstens 12,5 procent lager is dan de laagste prijs vorige week. Sterker nog: we doen zélf een check of producten de afgelopen drie maanden niet toevallig voor het aanbiedingsbedrag (of minder) verkrijgbaar zijn geweest. Zo zorg je ervoor dat je snel de échte aanbiedingen kunt vinden. 

Onderstaande prijzen worden elk kwartier geüpdatet, waardoor je geen enkele deal mist. Vind je nu geen aanbieding, kom dan later terug. Onderaan het product ziet u het verschil met de prijs van een week geleden.