Volledig scherm
Susanne twijfelt. © KRO-NCRV

Susanne: Er zit ergens nog een blokkade die weg moet

boer zoekt vrouwSusanne is er nog steeds niet helemaal uit. Ze begint verliefd te worden op boer David (27), maar de afstand tussen Nederland en Roemenië, waar hij een varkenshouderij opzet, zit haar dwars.

In een nieuwe video die vandaag is vrijgegeven door de KRO vertelt de Utrechtse blondine aan Yvon Jaspers dat er sprake is van een beginnende verliefdheid. Maar wie goed luistert, hoort de twijfel in haar stem. ,,Dat wel. Maar alles er omheen, met Roemenië...''

De 32-jarige Susanne, die een eigen communicatiebedrijfje runt, spreekt van een blokkade. ,,Die moet even weggepoetst worden.'' Als Yvon haar de vraag stelt waar zij op hoopt, dan antwoordt ze: ,,Dat ik nog een paar dagen met hem kan doorbrengen. En nog beter kan onderzoeken wat het gevoel is dat ik bij hem heb.''

David is de laatste boer van dit seizoen van Boer Zoekt Vrouw die een keuze moet maken. Zondag wordt duidelijk of hij op citytrip gaat met Susanne of de Westlandse Mara, die hem ook ziet zitten.

Boer Herman (Frankrijk) is inmiddels stapelverliefd op Fleur, Riks twijfelt nog aan zijn gevoelens voor Marit, Marc ging vol voor Annekim en Olke deelt graag knuffels uit aan Sandra.

Volledig scherm
© KRO-NCRV

poll

Voor wie gaat boer David uit Roemenië?

 • De Westlandse Mara (37%)
 • De Utrechtse Susanne (63%)
10850 stemmen

Koolzaad

Onze columniste Angela de Jong hoopt dat David voor Susanne gaat. ,,Susanne is ouder, ontwikkelder, biedt van nature meer tegengas, is volwaardiger partner. En dat heeft David nodig. Anders staat hij voor je er erg in hebt tijdens een romantische uitje weer uren te doceren over koolzaad'', meent ze. Voor wie kies jij?

 1. Anouk slaat terug na kritiek op hardheid: 'Zeurende hoeren'
  Catfight

  Anouk slaat terug na kritiek op hardheid: 'Zeurende hoeren'

  Het vertrek van Kira Dekker uit The voice of Holland loopt uit op een online catfight tussen de Groningse zangeres en coach Anouk. De rockdiva haalt op Instagram hard uit naar de singer-songwriter, die na haar vertrek uit de RTL4-talentenjacht grappend twitterde dat ze chocolade ging eten en het Anouks schuld zou zijn als ze daar dik van wordt. ,,Het is niet mijn schuld, you stopt het zelf in your mond'', sneert Anouk terug.

poll

Van mij mag de Televizier-Ring naar

 • Zondag met Lubach (52%)
 • Expeditie Robinson (19%)
 • Beste Zangers (30%)
55856 stemmen