Memphis Depay.
Volledig scherm
Memphis Depay. © pro shots

Memphis Depay betrapt met waterpijp

Memphis Depay heeft wat uit te leggen aan zijn trainer José Mourinho. The Sun heeft online foto's geplaatst van de Nederlandse aanvaller die lurkt aan een waterpijp. De foto's zouden zijn genomen in de Tapas Club & Shisha Lounge in Rotterdam.

The Sun weet wel raad met de plaatjes. Engelse media hebben het doorgaans niet zo op voetballers met een zogenaamde shishapijp, die overigens niet schadelijker is dan een gewone sigaret. De krant is benieuwd naar de gevolgen voor de toch al lastige relatie tussen Mourinho en Depay. De 22-jarige international komt niet voor in de plannen van de Portugese coach en lijkt deze transferperiode te verkassen. Depay was in de bar met een goede vriend en drie vriendinnen, weet The Sun ook nog te melden. Manchester United wilde niet reageren.

Depay is niet de eerste voetballer die is betrapt op het roken van een zogenaamde shishapijp. Ook doken foto's op van Patrick van Aanholt, Gabriel Agbonlahor, Raheem Sterling en Jack Wilshere.

  1. Ricksen-biograaf komt met vervolgboek vol bizarre feiten: ‘Ricksen snoof en dronk terwijl hij ALS had’
    PREMIUM
    Video

    Rick­sen-biograaf komt met vervolg­boek vol bizarre feiten: ‘Ricksen snoof en dronk terwijl hij ALS had’

    Schrijver Vincent de Vries uit Zwolle komt met een nieuw boek over de strijd van Fernando Ricksen tegen de slopende ziekte ALS. Het is een vervolg op de biografie die de Zwollenaar eerder schreef over de veelbesproken ex-profvoetballer, die vorig jaar op 18 september overleed. Dinsdag 9 juni komt De finale strijd uit. En het belooft een bijzonder inkijkje te geven in het leven van Ricksen.