‘Mr. Champions League’ Cristiano Ronaldo: Wat een magische avond

Video,,Het moest een speciale avond worden,” zei Cristiano Ronaldo meteen nadat hij de Champions League-droom voor Juventus hoogstpersoonlijk in leven hield. Met drie goals boog hij de bij Atlético Madrid opgelopen 2-0 achterstand om. De return in Turijn eindigde vanavond in 3-0. 

JuventusFC on Twitter

Come va, bianconeri? Noi qui tutto bene.... 😂 #JuveAtleti

,,Dit is de Champions League, daarin breng je altijd iets extra's. We hebben nog niets gewonnen, maar dit geeft wel een gevoel van trots en een enorme boost voor het vertrouwen. We hebben het als team gedaan. Wat een magische avond.”

,,Atlético Madrid heeft een geweldige ploeg, maar wij ook en we verdienden om door te gaan", zei Ronaldo voordat hij de catacomben opzocht.

Verdediger Leonardo Bonucci benadrukte dat Juventus nooit moet worden afgeschreven. ,,Heel wat mensen waren klaar om onze uitschakeling te vieren. Het spijt me voor hen’', zei de Italiaan op cynische toon. ,,Juventus reageert altijd op het veld. We toonden de juiste mentaliteit voor in de Champions League, we mogen trots op onszelf zijn.’’

#Vamos de Movistar+ on Twitter

El gesto de Cristiano Ronaldo tras eliminar al Atlético de Madrid. #ChampionsMLC https://t.co/S4f3JJcIIN

Jermaine Jenas on Twitter

Absolute savage! 😆 @Cristiano 🙌🏽

Official SSC Napoli on Twitter

Complimenti alla @juventusfc ! Una grande prestazione. #ForzaNapoliSempre

Gary Lineker on Twitter

Ronaldo scores from the spot. The 8th Champions League hattrick Of his career, equalling the record of Messi. Extraordinary.

Mesut Özil on Twitter

Amazing @Cristiano show 🔥👑 #UCL

Volledig scherm
© AP
Volledig scherm
© AFP
Volledig scherm
© AFP
Volledig scherm
© REUTERS