Volledig scherm
© Pim Ras fotografie

Tapia mogelijk al inzetbaar tegen Sjachtar

Renato Tapia heeft een lichte hamstringblessure opgelopen in de competitiewedstrijd van Feyenoord tegen PEC Zwolle (0-0). De Peruaanse international moest zich in De Kuip al na twintig minuten laten vervangen. 

De schade bleek vandaag bij medisch onderzoek mee te vallen, wat betekent dat hij mogelijk dinsdag al weer kan meedoen in de krachtmeting met Sjachtar Donetsk in de Champions League.

Tapia werd tegen PEC Zwolle vervangen door Sven van Beek. Voor Van Beek betekende het zijn eerste optreden in de eredivisie sinds 1 mei 2016. De verdediger stond ruim een jaar aan de kant met een slepende voetblessure. Van Beek maakte tegen Zwolle een goede indruk.

Trainer Giovanni van Bronckhorst mist zijn vaste centrale duo. Eric Botteghin (knie) en Jan-Arie van der Heijden (kuit) zijn wekenlang uitgeschakeld.

Volledig scherm
© ANP Pro Shots
  1. Hobbyduiker maakt unieke beelden van levende octopus in Noordzee
    Video

    Hobbydui­ker maakt unieke beelden van levende octopus in Noordzee

    Hij wist meteen dat het een bijzondere ontdekking was maar dat het zó speciaal zou zijn daar kan Mark Barto (50) uit Leiderdorp nog altijd niet bij. De hobbyduiker spotte afgelopen weekend een inktvisachtige voor de kust bij Callantsoog, maakte opnames van het beest en stelde later tot zijn grote verrassing vast dat hij er als eerste in Nederland in was geslaagd een kleine achtarmige octopus te fotograferen en filmen.