Volledig scherm
Logo Clubhelden © Logo Clubhelden

Tussenstand AD Clubhelden: Groene Hart

De organisatie van de AD-actie Clubhelden van de Amateursport heeft een tweede (voorlopige) tussenstand vrijgegeven. De stemmen blijven binnenstromen. Stemmen kunnen nog ruim een week worden uitgebracht.

In het verschijningsgebied van AD Groene Hart zijn er ten opzichte van de tussenstand van vorige week geen wijzigingen in de top drie van het klassement. Ada Breedijk van het Waddinxveense Be Fair gaat nog altijd aan de leiding. Zij kreeg inmiddels 317 stemmen. Dana van der Vlies van Tennisvereniging Moordrecht staat nog altijd op de tweede plaats. Met 281 stemmen zag zij de achterstand op Breedijk iets oplopen.

Ook de vrijwilliger op plaats drie is dezelfde. Bas Ligthart van hockeyclub GMHC uit Gouda steeg naar 144 stemmen.

De top vijf kent op de plekken vier en vijf wel nieuwkomers. Rien van Harselaar van voetbalvereniging Zwammerdam bezet momenteel de vierde plaats met 132 stemmen. Annet Verpoort van voetbalvereniging Alphense Boys volgt als nummer vijf van het tussenklassement met 126 stemmen achter haar naam. Hil Bonte (ruitersportvereniging Reigersburgh, Waddinxveen, 77 stemmen), Bas Looren de Jong (IJsclub Vooruitgang, Ammerstol, 46 stemmen), Maaike Haeren (Bouncers, Gouda/Waddinxveen, 41 stemmen), Theo Walthie (Braves, Gouda, 36 stemmen) en Astrid Klok (ZPC Woerden, 33 stemmen) hebben momenteel ook een plekje in de top tien.

Groene Hart