Schrijver, journalist en columnist Jerry Goossens schrijft van dinsdag tot en met zaterdag over wat hem opvalt in de stad Utrecht.
Volledig scherm
PREMIUM
Schrijver, journalist en columnist Jerry Goossens schrijft van dinsdag tot en met zaterdag over wat hem opvalt in de stad Utrecht. © Angeliek de Jonge

Jerry mijmert over de sluiting van ‘La Grotta’, één van de laatste écht Italiaanse pizzeria's van Utrecht

COLUMNHet was de minst uitnodigende naam voor een restaurant denkbaar. Vooruit, er zijn namen te verzinnen die wellicht nóg minder tot de verbeelding spreken. Maar binnen de grenzen van het betamelijke was La Grotta toch een opvallende naam. Een naam die associaties oproept met duisternis, schimmels, vocht, kou en vleermuizen.

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
    12

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht