Volledig scherm
PREMIUM
Sjaak Bral © Frank Jansen

Dat je je eigen geld vergokt is één ding, andermans geld vergokken is misselijkmakend

ColumnJan Muiser is de huftâh van de week. Jan heeft geld gejat van 72 huishoudens in Rijswijk. Die vertrouwden de voorzitter van hun VvE. Hij stal waarschijnlijk maar liefst 875.000 euro.

Kortgeleden was ik in Las Vegas. Ik won 1800 dollar bij een slotmachine. Hartstikke leuk en natuurlijk voel je de adrenaline door je aderen pompen. Maar dat gevoel is op meerdere manieren te verkrijgen, daar hoef je niet voor te blijven gokken. Tenzij je daar aan verslaafd bent en dát is Jan Muiser. Gokverslaafde van de ergste categorie: de laaienlichters. Dat je je eigen geld vergokt is één ding, andermans geld vergokken is misselijkmakend.

  1. Bruiloftsgast bespuugt beveiligingsbeambte nadat Lamborghini crasht, verhuurder doodziek van incident
    VIDEO

    Bruilofts­gast bespuugt beveili­gings­be­amb­te nadat Lamborghi­ni crasht, verhuurder doodziek van incident

    Een peperdure Lamborghini Huracan van een Utrechtse verhuurder, die onderdeel was van een trouwstoet, is vannacht in botsing geraakt met een busje op de kruising van de Pettendijk en de Lange Kruisweg in Maasdijk. Na de botsing liep het zodanig uit de hand dat een 30-jarige beveiligingsbeambte van het busje werd aangevallen en meerdere keren in haar gezicht werd gespuugd.

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag