Sjaak bral
Volledig scherm
PREMIUM
Sjaak bral © Frank Jansen

Een penisplant is net als ADO Den Haag: zij bloeit slechts eens in de 25 jaar

ColumnDe penis is het lichtste object op deze aarde: alleen een gedachte krijgt ‘m al omhoog. Dat er ook een plant van bestaat wist u uiteraard. Een penisplant is net als ADO Den Haag: zij bloeit slechts eens in de 25 jaar. Maar dan is het ook flink raak. In de Hortus Botanicus in Leiden is de penisplant eindelijk weer eens tot bloei gekomen en da’s bijzonder.

 1. Tot 2050 wachten op lightrail? Niet als het aan wethouder Varekamp ligt: ‘Kunnen in 2035 een heel eind zijn’
  PREMIUM

  Tot 2050 wachten op lightrail? Niet als het aan wethouder Varekamp ligt: ‘Kunnen in 2035 een heel eind zijn’

  Met de lightrail vanuit Maassluis via Westland naar Den Haag. Dat klinkt als iets voor over vijftig jaar. Misschien. Of nooit. Wethouder Pieter Varekamp (VVD, verkeer) denkt daar heel anders over. Hoewel uit een verkenning blijkt dat we tot 2050 niet op een lightrail hoeven te rekenen, verwacht hij dat ‘we rond 2035 een heel eind kunnen zijn’ met een lightrail door Westland.
 2. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  12

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag