Foto ter illustratie
Volledig scherm
Foto ter illustratie © ANP XTRA

Inwoners Leidschendam-Voorburg krijgen speciaal telefoonnummer voor coronavragen

Inwoners van Leidschendam-Voorburg die vragen hebben over de coronacrisis of daar persoonlijk door in moeilijkheden komen, kunnen elke werkdag telefonisch contact opnemen met  medewerkers van het Sociaal Servicepunt. Mailen van vragen kan ook.

Het kan gaan om inwoners die zelf niet naar buiten kunnen en behoefte hebben aan een praatje of iemand die boodschappen voor ze doet. De medewerkers van het servicepunt denken ook mee over oplossingen voor gezinnen die nu thuis dicht op elkaar zitten. 

Mensen kunnen op werkdagen tijdens werktijden 070-205 70 00 bellen of een e-mail sturen naar info@sociaalservicepunt.nl.

  1. Den Haag, laat je zien aan onze AD-drone!
    #nlblijftthuis

    Den Haag, laat je zien aan onze AD-drone!

    Welke boodschap wil jij laten zien aan iedereen die nu thuis moet blijven of juist extra hard moet werken? Zaterdag vliegt de AD-drone van onze actie #NLBlijftThuis over Den Haag om de mooiste stad achter de duinen van bovenaf te filmen. We zijn op zoek naar vlaggetjes, stoepkrijttekeningen, lieve teksten en dikke duimen omhoog, om mensen een hart onder de riem te steken. Daar worden we blij van en dat willen we als AD graag delen. Opgeven voor #NLBlijftThuis kan door te mailen naar info@nlblijftthuis.nl.

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag