Een particuliere rommelmarkt organiseren mag dit jaar niet tijdens Koningsdag. Net als vorig jaar zijn er veel evenementen niet mogelijk vanwege de coronamaatregelen. Buurtbewoners van deze Westlandse straat organiseerden daarom zelf vorig jaar coronaproof activiteiten met hun straat, ook dat is niet toegestaan dit jaar. Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Een particuliere rommelmarkt organiseren mag dit jaar niet tijdens Koningsdag. Net als vorig jaar zijn er veel evenementen niet mogelijk vanwege de coronamaatregelen. Buurtbewoners van deze Westlandse straat organiseerden daarom zelf vorig jaar coronaproof activiteiten met hun straat, ook dat is niet toegestaan dit jaar. Foto ter illustratie. © Thierry Schut

Zelf een (coronaproof) rommelmarkt organiseren op Koningsdag? Dat mag niet

reageerOranjeverenigingen maken zich op voor wederom een Koningsdag zonder vrijmarkt, feesten, spelletjes en brandweerwedstrijden. Particulieren die op eigen initiatief een kleedjesmarkt of een spelletjesmiddag met de straat wilden organiseren, komen van een koude kermis thuis: ,,Dat is niet mogelijk.”

0 reacties

In samenwerking met indebuurt Westland

  1. Alle NAVO-troepen vertrekken vanaf 1 mei uit Afghanistan
    Play

    Alle NA­VO-troe­pen vertrekken vanaf 1 mei uit Afghanis­tan

  2. Op bedevaart naar Mekka, maar dan op 1,5 meter afstand
    Play

    Op bedevaart naar Mekka, maar dan op 1,5 meter afstand