Janny en Dick de Kluijver verbleven afgelopen weekend op De Koornmolen in Zevenhuizen. Rechts kleinzoon Sem en parkbeheerder Bas Roos.
Volledig scherm
PREMIUM
Janny en Dick de Kluijver verbleven afgelopen weekend op De Koornmolen in Zevenhuizen. Rechts kleinzoon Sem en parkbeheerder Bas Roos. © Pim Mul

Nederlanders massaal op vakantie in eigen land? Het Groene Hart heeft nog plek genoeg

van camping tot airbnbNederlanders gaan deze zomer massaal in eigen land op vakantie, is de verwachting. Het Groene Hart hoopt van deze toeristenstroom mee te profiteren. Maar met het aantal boekingen in hotels, campings, B&B’s en airbnb’s wil het nog niet vlotten, leert een rondgang. Dus wie nog wat wil reserveren: er is volop keuze. ,,Wellicht dat de mensen stiekem toch nog de hoop hebben dat ze naar het buitenland kunnen.”

Janny (63) en Dick (64) de Kluijver hebben deze lente de schoonheden van het Groene Hart al wel ontdekt. Het echtpaar uit de Alblasserwaard was het afgelopen weekend een van de gasten op recreatiepark De Koornmolen in Zevenhuizen, met twaalf standplaatsen met privé-sanitair. Ze hebben genoten. ,,Het was super. We hopen zeker nog een keer terug te komen.”