Eigenlijk mogen sinds vanavond geen vliegtuigen uit het Spanje meer landen in ons land, maar voor de Transavia-vluchten uit Alicante en Malaga wordt een uitzondering gemaakt.
Volledig scherm
Eigenlijk mogen sinds vanavond geen vliegtuigen uit het Spanje meer landen in ons land, maar voor de Transavia-vluchten uit Alicante en Malaga wordt een uitzondering gemaakt. © Transavia

Laatste vluchten uit Spanje geland in Rotterdam, super stuurt vakkenvuller met mondkapje weg

Jongeren in Rotterdam en omstreken trekken zich weinig aan van de coronaregels en komen massaal samen op sportveldjes en skatebanen. Feyenoord en Ajax hebben vandaag veel lof geoogst met hun bijzondere eerbetoon aan medewerkers in de zorg. Shell stelt 2,5 miljoen liter isopropylalcohol gratis beschikbaar voor de productie van desinfecterende handgels. 

Dit liveblog is gesloten. Kijk hier voor de meest actuele ontwikkelingen.

  1. De verzorger met visjes! Blijdorp-pinguïns gaan uit hun dak
    video

    De verzorger met visjes! Blijdorp-pin­guïns gaan uit hun dak

    Publiek hebben de pinguïns in Diergaarde Blijdorp al weken niet meer gezien, dus dan is het een dagelijkse fuif als de verzorger met lekkere visjes bij de kolonie binnenstapt. Om de feestvreugde nog verder te vergroten, duikt een deel van deze Oceaniumbewoners met veel enthousiasme het privézwembad in. Een paar waaghalzen nemen de gelegenheid te baat om te laten zien hoe je een beetje sportief úit het water komt, namelijk met een ludiek sprongetje. Eén durfal is zelfs niet te beroerd even breeduit te poseren.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam