Campings in regio per direct gesloten, 123 nieuwe besmettingen

LiveblogCampings in de regio Rotterdam worden per direct gesloten. Ook de verhuur van campingplaatsen is niet meer toegestaan. De maatregelen gelden vooralsnog tot 6 april. In één dag zijn er 123 nieuwe coronabesmettingen vastgesteld in onze regio, dat is een stijging van bijna 25 procent ten opzichte van gisteren.  Hier lees je alle eerdere ontwikkelingen terug.  (Dit liveblog is gesloten)

Volledig scherm
© john de pater
 1. De verzorger met visjes! Blijdorp-pinguïns gaan uit hun dak
  video

  De verzorger met visjes! Blijdorp-pin­guïns gaan uit hun dak

  Publiek hebben de pinguïns in Diergaarde Blijdorp al weken niet meer gezien, dus dan is het een dagelijkse fuif als de verzorger met lekkere visjes bij de kolonie binnenstapt. Om de feestvreugde nog verder te vergroten, duikt een deel van deze Oceaniumbewoners met veel enthousiasme het privézwembad in. Een paar waaghalzen nemen de gelegenheid te baat om te laten zien hoe je een beetje sportief úit het water komt, namelijk met een ludiek sprongetje. Eén durfal is zelfs niet te beroerd even breeduit te poseren.
 2. LIVE | Zes weken gevangenisstraf geëist tegen coronahoester die agenten bedreigde

  LIVE | Zes weken gevangenis­straf geëist tegen coronahoes­ter die agenten bedreigde

  De aanklager eist zes weken gevangenisstraf, waarvan twee weken voorwaardelijk tegen Rotterdammer Matthieu de G. (40) die wordt verdacht van het spugen naar agenten terwijl hij zou hebben gezegd dat hij corona heeft. Ook moet er van justitie een locatieverbod komen met betrekking tot de Pameijer-locatie aan de Polderlaan in Rotterdam, voor de duur van twee jaar. Verslaggever Sander Sonnemans tweet live over de zaak.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam