Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Shutterstock

We hebben meer seks en masturberen vaker door de coronacrisis

De coronacrisis heeft niet alleen maar nadelen, zo blijkt uit onderzoek. Inwoners van Zuid-Holland masturberen beduidend meer én hebben meer seks. 

Er zijn ruim 1400 mensen uit heel Nederland ondervraagd tijdens het onderzoek van EDC Retail, bekend van website EasyToys. Een ruime meerderheid van de ondervraagden (61 procent) zegt meer zin te hebben in seks sinds de start van de intelligente lockdown. Van de mensen met kinderen heeft 96 procent ook tijdens de coronacrisis seks, bij de mensen met een relatie zonder kinderen is dat 90 procent. 

In deze periode wordt vaker de liefde bedreven: gemiddeld is er 3,3 keer per week een vrijpartij, tegenover 2,8 keer vóórdat het virus ons land bereikte. Verder neemt meer dan een kwart van de Zuid-Hollanders meer tijd voor seks.

Daarnaast onthullen de thuiszitters ook vaker aan zelfbevrediging te doen. Uit het onderzoek blijkt dat vooral voor de vrijgezelle provinciegenoten te gelden: onder hen zegt 75 procent zichzelf vaker te verwennen dan vóór de lockdown. Van de stelletjes zegt 41 procent nu meer te masturberen dan voorheen. Als voornaamste redenen worden ‘tijd en verveling’ genoemd. 

  1. Ongelooflijk: 1,9 miljoen voor medicijn zieke Jayme (1) is binnen! ‘We zijn zo dankbaar’
    Update/video

    Ongeloof­lijk: 1,9 miljoen voor medicijn zieke Jayme (1) is binnen! ‘We zijn zo dankbaar’

    De benodigde 1,9 miljoen om de zieke Jayme van Pelt (1) te helpen, is sinds vanochtend binnen. Het jochie lijdt aan de dodelijke spierziekte SMA type 1, waarbij zijn spieren langzaam uitvallen. Met het geld voor het duurste medicijn ter wereld kan Jayme eindelijk worden behandeld. Dit moet voorkomen dat hij overlijdt. ,,We zijn zo dankbaar’’, juichen oma Ellen van Pelt en de andere leden van Team Jayme.

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag