PODCAST | Waarom zijn sommige corona-verhalen op onze site premium?

Achter het VerhaalIn de nieuwste aflevering van Achter het Verhaal geeft algemeen hoofdredacteur van het AD Hans Nijenhuis antwoord op de vraag waarom sommige corona-gerelateerde artikelen op onze site premium zijn. 

Ook hoor je politiek verslaggever Peter Winterman over het coronadebat in de Tweede Kamer en correspondent Suse van Kleef over de situatie in Groot-Brittannië, die volgens haar ieder moment uit de hand kan lopen. 

Alle afleveringen van Achter het Verhaal zijn te vinden op Spotify en op Apple Podcast.

Een kamerbode maakt het spreekgestoelte schoon, minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (CDA) en premier Mark Rutte tijdens een debat over de ontwikkelingen rond het coronavirus.
Volledig scherm
Een kamerbode maakt het spreekgestoelte schoon, minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (CDA) en premier Mark Rutte tijdens een debat over de ontwikkelingen rond het coronavirus. © ANP
  1. Lezers steunen krantenbezorgers: “Stroopwafels aan de deur als blijk van waardering”
    Achter de Schermen

    Lezers steunen krantenbe­zor­gers: “Stroopwa­fels aan de deur als blijk van waardering”

    In Nederland staan elke dag 6000 bezorgers bij het krieken van de dag op om de kranten van DPG Media te bezorgen bij de abonnees. Dat klepperen van de brievenbus is in het dagelijks leven voor veel mensen een vaste waarde en een belangrijk onderdeel van hun ochtendritueel. Opstaan, douchen, ontbijten, mét een verse krant. Zo zijn we dat gewend. Nu het coronavirus Nederland heeft lamgelegd, is de rol van de krantenbezorger nóg belangrijker geworden. De krant is voor veel abonnees een anker, een houvast. En alle zeilen worden bijgezet om die ‘huisvriend’ te blijven bezorgen.