Volledig scherm
PREMIUM
Natasha serveert een pizza Quattro Stagioni. © Frank Jansen

Pizza om voor terug te komen

Gouden PollepelBurrata. Een sfeervolle zaak in Den Haag met uitstekende bediening. Voor de pizza komen we hier zeker terug. Maar stel je prijs op de authentieke Italiaanse keuken dan ervaar je te weinig aan tafel.

Beoordeling

Voorgerecht: 5,0

Hoofdgerecht: 7,5

Nagerecht: 7,0

Bediening 8,5

Sfeer 8,0

Prijs-kwaliteit: 6,0

Eindscore: 6,9

Het Italiaanse restaurant Burrata in Den Haag heeft een tweede vestiging geopend vlakbij het Centraal Station. En net als het restaurant aan het Goudenregenplein is deze nieuwkomer mooi ingericht. Het heeft verschillende zitjes, een deels open keuken, zeegroene tegeltjes aan de wanden en sfeervolle verlichting. Er is ook een voedselvitrine met een kleine uitstalling van producten. Het is groot, maar ook intiem.

Naast de kaart, waar zestien verschillende pizza's een hoofdrol opeisen, is er deze avond een risotto met frutti di mare. Die mogen we ook als voorgerecht bestellen. ,,Natuurlijk! En brood met knoflookboter en olijfolie krijgen we van het huis'', zegt de bedrijfsleider boordevol arbeidsvreugde. De drankjes worden gebracht door zijn Italiaanse collega die haar werk blijkbaar ook als heel bene ervaart. ,,Iek kom zo snel weer'', zingt ze ons toe en weg fladdert ze. Kortom: Het gaat er gemoedelijk en gestroomlijnd aan toe in de nieuwe vestiging die zo'n twee maanden open is

De menukaart gaat prat op slowfoodproducten, die puur, schoon en eerlijk zijn. 'Geen smaakversterkers, vrij van antibiotica, conserveer- en bestrijdingsmiddelen, maatschappelijk verantwoord'. De duurzame marketingmachine draait hier overuren.

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag