Volledig scherm
Theater Ludens. © Google Streetview

Benefiet na diefstal geluidsapparatuur

Theater Ludens in Voorburg heeft zijn accommodatie beschikbaar gesteld voor een benefietavond ten bate van de stichting Talentenloods. Vorige week werd deze organisatie gedupeerd toen na een open podium-avond de geluidsapparatuur en de piano werden gestolen.

Met het op te halen geld hoopt de stichting de verloren apparatuur te kunnen vervangen en op zoek te gaan naar een veilige opslagplaats. In totaal is 9.250 euro nodig.

De benefietavond op donderdag 12 januari komt in het teken van dans te staan. De dansscholen in Leidschendam en Voorburg krijgen op deze open-podiumavond de gelegenheid zich van hun beste kant te laten zien. Tot de juryleden behoren burgemeester Klaas Tigelaar en de jonge musicalster Roan Pronk.

Billy Elliot
Laatstgenoemde komt uit Voorburg en heeft tijdens eerdere edities van het open podium al uitgebreid zijn talent tentoongespreid. Hij speelde in Billy Elliot, bracht afgelopen zomer zijn debuutsingle uit en trekt momenteel door het land met de musical Peter Pan.

Sympathisanten die de gedupeerde stichting nu al willen helpen, kunnen terecht op de website

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Superslimme computer gemaakt in Microsoft Quantum Lab moet verdere opwarming van de aarde tegengaan
    VIDEO

    Superslim­me computer gemaakt in Microsoft Quantum Lab moet verdere opwarming van de aarde tegengaan

    Het Microsoft Quantum Lab is vandaag op de campus van TU Delft geopend door koning Willem-Alexander. In het lab wordt een super snelle quantumcomputer gebouwd die in staat is berekeningen te maken die niet mogelijk zijn met reguliere computers. Het apparaat heeft de potentie in de toekomst oplossingen te vinden voor problemen op het gebied van milieu, energie en gezondheid. Dat gaat dan om zaken zoals voedselvoorziening voor de groeiende wereldbevolking en het tegengaan van verdere opwarming van de aarde.

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag